снимка pixabayТурция сериозно започна да се дразни от трупането на американски

...
снимка pixabayТурция сериозно започна да се дразни от трупането на американски
Коментари Харесай

Турция сериозно почна да се дразни от струпването на американски военни сили в Гърция

снимка pixabay

Турция съществено стартира да се нервира от трупането на американски военни сили в Гърция. 

Анализаторът Йозтюрк Йълмаз се базира на натрупването на американски сили в Александруполис: " Съединените американски щати първо ще управляват Беломорието тук. Те ще го управляват в интерес на Гърция и тази база ще разшири контрола още повече ", съобщи News.bg.

Той твърди, че Съединени американски щати ще поддържат позициите на Гърция по линия на полетния информативен район над Егейско море. Йълмаз има вяра, че Вашингтон желае да сътвори конкуренция сред Турция и Гърция и че Съединени американски щати са трансформирали Турция в съдружник единствено на хартия и че сред двете страни не е останал съюзнически дух.

По отношение на американските бази в Гърция някогашният посланик съобщи, че те ще бъдат употребявани повече против Турция и по-малко против Русия. Аналитикът Измет Йозчелик, който приказва след Йълмаз разяснява, че " към този момент няма потребност от полемики. Те демонстрират експанзията си. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР